Evenimente, noutăţi

17 - iun - 2015
OrtoProfil la conferința cu tema ”Concepte europene de îngrijire pe termen lung”
Vezi detalii


20 - mai - 2015
Avantajele sistemului ”Saarbrücken” de pre-protezare a bontului
Vezi detalii


Newsletter OrtoProfil

Adresa de email

Dezabonare


Informații la telefon:
+40-265 264 834, 268 780
+40-265 208 500

OrtoProfil este unicul distribuitor în România a dispozitivelor pentru protezarea stomiilor, fabricate de compania britanică Welland Medical. Înființată în 1988, compania Welland Medical s-a impus pe piața internațională a producătorilor de saci colectori pentru colostomie, ileostomie și urostomie și a accesoriilor pentru îngrijirea stomelor, oferind pacienților produse de calitate, realizate pe baza tehnologiilor de ultimă oră.

Click pentru detalii Citește mai departe 

 

Pacienții noștri

Deși medicii nu i-au dat nici o șansă de recuperare, după gravul accident de circulație suferit, în urma căruia a rămas paralizat, Alexandru a reușit să se ridice din nou în picioare cu ajutorul parapodiumului  dinamic.

Vezi detalii

 

Atelierul Silicon House

 

Proteze cosmetizate din silicon

 Tehnicienii atelierului Silicon House, unic în România, confecționează proteze totale sau parțiale de deget, mână sau picior, care imită fidel detaliile membrului sănătos. 

     Vezi detalii

 

Noutăți

Evenimente

Sistemul ”Saarbrücken” de pre-protezare a bontului

Sistem unic în România, oferit gratuit, pacienților Ortoprofil, care au suferit amputații ale membrelor inferioare, efectuate la clinicile din București, Cluj Napoca și Târgu-Mureș. 
Vezi detalii

 

© Copyright OrtoProfil 2012
Site-ul este conform cu toate reglementarile OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la achizitionarea produselor OrtoProfil. Detalii la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro