Evenimente, noutăţi

17 - iun - 2015
OrtoProfil la conferința cu tema ”Concepte europene de îngrijire pe termen lung”
Vezi detalii


20 - mai - 2015
Avantajele sistemului ”Saarbrücken” de pre-protezare a bontului
Vezi detalii


Newsletter OrtoProfil

Adresa de email

Dezabonare


Informații la telefon:
+40-265 264 834, 268 780
+40-265 208 500

Gama de proteze de sân Silima, disponibilă în exclusivitate la OrtoProfil, este indicată pacientelor care au nevoie de o corecție estetică a sânului, după mastectomii, mamectorii sau tumorectomii! Din 2015 aceste dispozitive vor fi decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că fiecare femeie care are nevoie de o proteză de sân o va putea primi compensat. 

Click pentru detalii Citește mai departe 

 

Pacienții noștri

Deși medicii nu i-au dat nici o șansă de recuperare, după gravul accident de circulație suferit, în urma căruia a rămas paralizat, Alexandru a reușit să se ridice din nou în picioare cu ajutorul parapodiumului  dinamic.

Vezi detalii

 

Atelierul Silicon House

 

Proteze cosmetizate din silicon

 Tehnicienii atelierului Silicon House, unic în România, confecționează proteze totale sau parțiale de deget, mână sau picior, care imită fidel detaliile membrului sănătos. 

     Vezi detalii

 

Noutăți

Evenimente

Sistemul ”Saarbrücken” de pre-protezare a bontului

Sistem unic în România, oferit gratuit, pacienților Ortoprofil, care au suferit amputații ale membrelor inferioare, efectuate la clinicile din București, Cluj Napoca și Târgu-Mureș. 
Vezi detalii

 

© Copyright OrtoProfil 2012
Site-ul este conform cu toate reglementarile OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la achizitionarea produselor OrtoProfil. Detalii la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro